Personal Training

QG Boksen Actie 6.jpg
QG Kracht actie 21.jpg
Personal Training

Rather have some 1 on 1 training? That is possible! Together we find out what your goals are and create a fitness journey that fits in your live. No matter if that is 1 day in the week or playing with iron every day. 

Your goals can be around gender confirming surgery's or revalidation. Dysphoria,  building self confidence, physical injuries, sport goals or getting to know your body more in a safer environment. 

 

The trainings are in Queer Gym unless we discuss otherwise

Fee per hour: €75,-
Sliding scale en discount in combination with a longer traject is possible. 
 

 

 

Duo training

Rather come with a trainingbuddy? 

That's possible! In an intake we discuss your wishes and goals. We create a plan that fits into both of your lives. 

 

Minimum of 6 sessions for €450,- 
Sliding scale and other combinations possible. 

Onze trainers 

Rosa Opstelten 
Boks en vitaliteitscoach 
 

In de personal trainingen van Rosa ligt de focus op het hebben van plezier en het vergroten van positieve lichaamsbeleving. Boksen, oefeningen op kracht en uithoudingsvermogen vormen de basis!

 

Rosa biedt dynamische trainingen waarbij je je lichaam op verschillende manieren leert aanspreken. Zo raak je vertrouwd met wat je lichaam kan en wat goed voor je voelt.

 

Ook als je te maken hebt met langdurige fysieke en/of mentale klachten kan je met Rosa aan de slag. Zij is bekend met trainen binnen een psychosomatische aanpak. Voel je welkom om te vragen naar de mogelijkheden!

Romy Rockx 
Kracht training 

"Voordat je het weet sta je in een diepe squat of doe je met volle overgave een hip thrust. Niet voor die platte buik, maar om kracht en vertrouwen (terug) te vinden in je lijf."

Na 10 jaar ervaring met lesgeven als theaterdocent heeft Romy uit persoonlijke noodzaak Queer Gym opgericht. Om zo goed mogelijk te kunnen coachen heeft hij een personal training opleiding afgerond. Hij geeft nu anderhalf jaar PT aan veel verschillende mensen met verschillende lijven en diverse ervaring (van heel weinig tot veel).


Zijn liefde voor de kracht van het menselijk lichaam; fysiek en mentaal, motiveren hem dit werk te doen. 

Romy's training past zich aan op jouw doelen maar gaan altijd uit van de kwaliteit van het bewegen en het ontwikkelen van een positieve relatie met sport en beweging.


Samen ontdekken we waar jouw grenzen liggen, dagen deze uit maar hebben niet als doel om ze te overschrijden. 


Romy's personal training opleiding is afgerond in juni 2021 bij Milo Education in Amsterdam.

QG Boksen Actie 13.jpg
QG Kracht actie 19.jpg